UGLJEVIK: Pažnja i za groblje

V. Mitrić

09. 09. 2020. u 15:07

NAČELNIK opštine Ugljevik Vasilije Perić, sa saradnicima posetio je radove na asfaltiranju parking prostora kod Gradskog groblja u Ugljeviku. Reč je poslu vrednom 59 hiljada KM, koji plaća lokalna vlast.

УГЉЕВИК: Пажња и за гробље

Foto: V. Mitrić

Perić je posetio i zdanje za verske potreba  narodnih običaja u tom kompleksu, čiju je izgradnju opština platila 255 hiljada KM. 

Foto: V. Mitrić

Lokalna samouprava je otkupila deo zemljišta za parcele groblja, posle iseljenja onog iz obližnjih Sarija, što je posao koji je rađen u saradnji sa Rudnikom i TE „Ugljevik“.

Član Odbora za izgradnju objekata na gradskom groblju Žiko Mićanović kaže da je za  stanovnike Ugljevika  „jako značajna izgradnja ovih infrastrukturnih zdanja, jer su meštani najstarije MZ Bogutovo Selo, koja je osnovana 1980 godine, preseljeni sa svojih imanja i ogništa, pa je, pored ostalog, bilo neophodno da se reši i pitanje groblja. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!