U TRCI ĐURIĆ I STANKOVIĆ: Rekordan broj kandidata za odbornike uoči lokalnih izbora u Trebinju

D. CURAĆ

19. 10. 2020. u 09:57

PREMA podacima trebinjske Izborne komisije, overene su 33 kandidatske liste sa 347 kandidata, među kojima je 10 kandidata nacionalnih manjina, što je rekordan broj kada su u pitanju izbori u Trebinju.

У ТРЦИ ЂУРИЋ И СТАНКОВИЋ: Рекордан број кандидата за одборнике уочи локалних избора у Требињу

Foto D. Curać

Za mesto gradonačelnika Trebinje u izbornoj trci su dva kandidata, Mirko Ćurić iz SNSD i Ilija Stanković, koji predstavlja koalicija SDS-PDP.

Ćurić je na početku kampanje istakao da očekuje 70 odsto glasova za gradonačelnika Trebinja.

- Period kampanje ću iskoristiti da predstavim građanima šta smo to uradili u prethodnom periodu i da nove projekte koje imamo za naredni period, prezentujemo u novoj platformi - istakao je Ćurić.

PRAVO GLASA ZA OKO 30.000 GRAĐANA!

PREMA podacima Gradske izborne komisije na biračkom spisku u Trebinju je 30.828 građana sa pravom glasa, koji će 15. novembra glasati na 44 biračka mesta.

KAMPANjA SNSD predstavlja nove projekte, Foto D. Curać

Kandidat Koalicije za "Napredno i moderno Trebinje" za gradonačelnika Trebinja Ilija Stanković od predstojećih izbora ima velike očekivanja.

- Naše Trebinje zaslužuje da doživi procvat od 15. novembra. Treba da gledamo u budućnost, da idemo napred, da zajedno izgradimo grad po meri svih nas, jer Trebinjci zaslužuju mnogo bolje i pravednije Trebinje od ovog današnjeg - rekao je Stanković.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!