DODIK O NAKARADNOM SUĐENJU U SARAJEVU: Protiv mene se vodi namešten politički proces

Novosti online

29. 04. 2024. u 17:16

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se na današnjem suđenju, koje se protiv njega vodi pred sudom BiH zbog navodnog nepoštovanja "odluka" Kristijana Šmita, dokazuje njegova početna tvrdnja da je to namešten politički proces i da se pokušava da se u nameštenu formu gura sve i svašta.

ДОДИК О НАКАРАДНОМ СУЂЕЊУ У САРАЈЕВУ: Против мене се води намештен политички процес

Foto: Borislav Zdrinja

On je na konferenciji za medije rekao da se danas opet izvode "neki papiri", pod plaštom dokaza, a da je dokaz ono što se prihvati kao dokaz, a ne što oni smatraju da jeste, prenosi RTRS.

Istakao je da je nemoguće da stranica OHR-a bude verodostojna za stupanje na snagu neke odluke.

- To je dokaz u kakvoj BiH mi živimo, zato je možda dobro da idemo do kraja i da se vidi sva farsa koja je nameštena - rekao je Dodik.

Istakao je da je sve nakaradno po uzoru na Haški tribunal.

- Pravi se nekakva pompezna priča. Ulažu se neoverene kopije. Meni je uskraćeno pravo na pravično suđenje. Meni je ovde uskraćeno pravo da dokažem da nisam kriv - rekao je Dodik.

BONUS VIDEO: IDF gađao više lokacija u južnom Libanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!