UZAVRELA POLITIČKA SITUACIJA U TREBINJU: Upao na posed Vukanovića, pa uputio pretnje?

D.Curać

11. 02. 2024. u 21:43

POLITIČKA situacija u Trebinju poslednjih dana posebno je uzavrela i to nakon što je narodni poslanik iz tog grada i predsednik Liste "Za pravdu i red" Nebojša Vukanović na svom portalu objavio da mu je jedno lice upalo u dvorište kuće i neprimerano razgovaralo sa majkom.

УЗАВРЕЛА ПОЛИТИЧКА СИТУАЦИЈА У ТРЕБИЊУ: Упао на посед Вукановића, па упутио претње?

D. Curać

Vukanović je objavio i video-snimak, na kojem se vidi muškarac kako kuca na prozore i vrata njegove kuće, a potom i sa nekim razgovara. Prema tvrdnjama Vukanovića, radi se o suprugu portparola "Elektroprivrede RS" koji je, kako navodi, njegovoj majci uputio pretnji.

- Tog čoveka nikada nisam pominjao u medijima, a njegovu suprugu portparolku ERS, nisam spominjao duži period. On je došao u moju kuću, uznemiravao je i maltretirao moju majku koja je u tom momentu bila sama, pretivši nekakvim obračunom sa mnom i likvidacijom što je veoma uznemirilo majku koja ima 77 godina. Sve je prijavljeno policiji - rekao je Vukanović.

O ovom slučaju oglasila se PU Trebinje, koja je saopštila da je osumnjičeni N. B. lišen slobode i da je po nalogu Okružnog tužilaštva Trebinje izvršen pretres njegovog stana i automobila.

Međutim, cela priča dodatno je podgrejana kada je deo trebinjskih portala ovaj slučaj uporedio sa političkim delovanjem Vukanovića.

Zaštita života i imovine građana

PREDSEDNIK Srpske Milorad Dodik kaže da institucije čine sve kako bi zaštitile živote i imovinu građana. Dodaje da pravo na kritiku ne može biti dovedeno u pitanje, posebno ne zloupotrebom bilo čije porodice.

- Ne može se tolerisati nezakonito postupanje - istakao je Dodik na mreži "Iks".

Na njihove objave kako ovaj poslanik nikoga ne štedi, upada u privatne posede i snima telefonom, ali da se žali kako je on ugrožen, usledio je žestok odgovor Vukanovića. On tvrdi da se radi o orkestriranom napadu iza kojeg stoje njegovi politički protivnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)