UJEDINJENI U POMOĆI PETRU: U Ugljeviku organizovan humanitarni bazar za pomoć bolesnom sugraćaninu

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

04. 04. 2023. u 21:12

UDRUŽENjE žena "Rudar", Kolo srpskih sestara “Sveta Marija Magdalina”, parohijanke crkve Svetog Sisoja iz Ugljevika, sa udruženjima žena iz političkih partija opštine Ugljevik organizovale su humanitarni bazar na kom se prikuplja novac za lečenje Petra Tanackovića kom je potrebna pomoć za transplataciju bubrega u Turskoj.

УЈЕДИЊЕНИ У ПОМОЋИ ПЕТРУ: У Угљевику организован хуманитарни базар за помоћ болесном суграћанину

foto V Mitrić

Na gradskom trgu brojni Ugljevičani odazvali su se toj humanitarnoj akciji.

Predsednik Udruženja žena “Rudar” Cvjetana Dragonjić zahvalila je svima koji učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji i svim surađanima koji nesebično daruju pomoć.

- Srećni smo jer smo danas svi zajedno okupljeni u cilju prikupimo značajnu pomoć za lečene našeg sugrađanina Petra Tanackovića-rekla je Dragonjićeva.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić, sa saradnicima i sveštenicima ugljevičke parohije protojerejem Aleksandrom Tešićem i protojerej-stavroforom Milanom Topićem, posetio je humanitarni bazar. Perić je istakao da Ugljevičani pokazuju svoje najlepše lice a to je humanost.

- Naša potreba je da i na ovakav način kroz ovu jedinstvenu organizaciju pomognemo lečenje Petra Tanackovića. Svi smo zajedno u ovoj akciji - naveo je Perić.

Bazaru je prisustvovao tridesettrogodišnji Petar Tanacković kom će otac donirati bubreg.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024