KOMANDANT JOŠ ČEKA PRAVDU: Nerasvetljeno ubistvo Srđana Kneževića

M. R.

08. 08. 2022. u 10:10

NA Palama su juče obeležene 24 godine od svirepog i još nerasvetljenog ubistva legendarnog komandanta elitne jedinice Vojske RS "Beli vukovi" Srđana Kneževića.

KОМАНДАНТ ЈОШ ЧЕКА ПРАВДУ: Нерасветљено убиство Срђана Кнежевића

Foto SRNA

- Policija je odradila posao, predala predmet Tužilaštvu BiH i mi od tada ništa ne znamo - izjavio je Nemanja Knežević, sin čuvenog komandanta.

- Kao što ne postoji država BiH, tako ne postoji ni Tužilaštvo, jer se rešavaju samo slučajevi koji su bitni za njih.

On poručuje da nikada neće ćutati i nastaviće stopama svog oca i njegovih saboraca časno i pošteno da radi i da se trudi da dođe do saznanja ko i zašto je ubio njegovog oca.

Foto SRNA

Pripadnik elitne jedinice "Beli vukovi" Jovica Goreta podsetio je da je Srđan Knežević ubijen u centru Pala, u malom gradiću i da ubice ni nalogodavci nisu nikada nađeni.

- On je počeo borbu protiv organizovanog kriminala. Znamo zašto je ubijen - jer je hteo to da spreči. Bio je junak u ratu, hteo je pravdu, a ubili su ga. Valjda će neko nekada naći ubicu i nalogodavce, a ako ne nađu "Bog će im suditi" - poručio je Goreta.

Srđan Knežević mučki je ubijen 7. avgusta 1998. godine na parkingu ispred zgrade u centru Pala, u kojoj je stanovao sa porodicom, suprugom i dva sina. Pravosudne institucije još nemaju odgovor na pitanje ko je ubio, a ko naredio i organizovao ubistvo Kneževića, koji je tada obavljao dužnost zamenika načelnika CJB Srpsko Sarajevo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri