DODIK O PODLIM NEMAČKIM AKCIJAMA NA BALKANU: Ako su rasturili veliku Jugoslaviju, zašto ne bi dovršili raspad i male

Novosti online

09. 07. 2022. u 22:47

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da je nemačko uslovljavanje potpisivanja Ugovora o EU 1992. rezultiralo priznanjem Slovenije i Hrvatske i da je to značilo rat i raspad Jugoslavije.

ДОДИК О ПОДЛИМ НЕМАЧКИМ АКЦИЈАМА НА БАЛКАНУ: Ако су растурили велику Југославију, зашто не би довршили распад и мале

Foto: Petar Milošević

- Od tada su na strani muslimana u BiH. Ako su rasturili veliku Jugoslaviju, zašto ovim povratkom na Balkan ne bi dovršili raspad i male - napisao je Dodik na Tviteru.

Nemački Bundestag juče je usvojio rezoluciju "Podrška BiH na putu u bolju budućnost", kojom se od nemačke Vlade traži da se u EU založi da osobe, institucije i preduzeća koji, kako je navedeno, "potkopavaju suverenitet, teritorijalni integritet i ustavno-pravni poredak BiH" budu sankcionisani.

Vesti iz Republike Srpske čitajte na vecernjenovosti.ba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!