PROFESOR geopolitike Srđan Perišić ocenio je da bi promena politike neutralnosti i svrstavanje na stranu protiv Rusije Srbiju i Republiku Srpsku pretvorilo u strane u sukobu koji se vodi u Ukrajini, dodajući da će i Beogradu i Banjaluci biti ponuđeno da uđu u NATO.

Komentari (8)

Ljubica

30.06.2022. 21:18

Mogu da nude, ali sam sigurna da će predsednik Vučić to sigurno odbiti, a dok je Dodik na vlasti, ni Republika Srpska to sigurno neće prihvatiti. NATO treba još vojnika koje može da žrtvuje, a posebno kad im je i Kina postala trn u oku. Verujem da bi i u Srbiji i u Srpskoj odmah počeli nemiri i protesti, kad bi ušli u NATO. Znam da je mnogima okolo to u cilju, ali predsednik Vučić je sve vreme bio mudar i neće u njihovu klopku upasti.

TOS 1A

01.07.2022. 15:17

Mi SRBI ( RS - SRBIJA ) NEĆEMO NIKADA U GENOCIDNI NATO !! NIKADA !! Cijena nije važna koju moramo da platimo, ali nikada mi SRBI NECEMO UĆI U GENOCIDNI NATO I GENOCIDNU eu ( eu - je nato )!!! Živjela RUSIJA - R. SRPSKA SRBIJA ☝️

crni

01.07.2022. 21:46

Nadam se da niko nije lud da to pokuša kod nas, a da pri tome to uradi bez referenduma. Svakako znamo da bi isp.šili po tom pitanju. Ovde su ljudi čak šta više većinom proruski raspoloženi.

Nikita Petrovic

01.07.2022. 21:50

naravno da zapad tako radi uzeti upitnik i popunjavati ga godinama i organizovati referendum i kupiti jos oruzja od navodno od kineza

Damir

02.07.2022. 12:56

Ne pita se tu republika srpska, jer ona je administrativna jedinica u BiH. Dakle, Bosna i Hercegovina se pita. Ali ja lično nisam za NATO, a ni za Ruse. Mi na Balkanu moramo skupa da se držimo i da postanemo neutralni.