FALISIFIKOVALI PCR TESTOVE I POTVRDE O VAKCINACIJI: Pet lica uhapšeno u Prijedoru, dokumenta prodavali

Srna

11. 02. 2022. u 14:08

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor lišili su slobode po dva lica iz Prijedora i Novog Grada zbog falsifikovanja i prodaje pi-si-ar testova i potvrda o vakcinaciji, saopšteno je danas iz ove uprave.

ФАЛИСИФИКОВАЛИ ПЦР ТЕСТОВЕ И ПОТВРДЕ О ВАКЦИНАЦИЈИ: Пет лица ухапшено у Приједору, документа продавали

Foto: UP CG

Lice A.D. iz Prijedora je tokom 2021. i 2022. godine na području ovog grada izrađivalo falsifikovane pi-si-ar testove i prodavalo ih po 100 KM.

Lica M.P. iz Novog Grada i M.Ć. iz Prijedora izrađivala su falsifikovana uverenja o vakcinaciji protiv kovida 19 i prodavala ih po 300 KM.

Falsifikovana uverenja o vakcinaciji nabavljala su i prodavala i osumnjičena lica A.G. iz Novog Grada i I.K.D. iz Prijedora.

U akciji kodnog naziva "Vakcina", pri pretresu stambenih prostorija i vozila koja koriste osumnjičena lica pronađeni su i privremeno oduzeti računari, prenosni uređaji za skladištenje memorije, laptop, mobilni telefoni, SIM kartice i drugi predmeti koji su korišteni za izvršenje krivičnog dela.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv pet osumnjičenih biće dostavljeni izveštaji za počinjeno krivično djelo falsifikovanje isprave. 

BONUS VIDEO: 

Hapšenje razbojnika koji su pucali na Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)