NEMA ništa sa proslave Dana Republike Srpske i obeležavanje 30 godina od njenog stvaranja što nije zasmetalo Sarajevu. Sporni su bili defile, krst, platno sa likom Svetog Stefana, pominjanje Nemanjića, baklje, pa čak i vatromet. Toliko otrovnih reči je izgovoreno da bosanski lonac opet opasno ključa, a vrhunac su pozivi ekstremnih Bošnjaka da se ponovo aktiviraju "Zelene beretke"!

Miki

11.01.2022. 10:03

Džaferović i ostali talibani pominju "kristalnu noć", a pokušavaju da stvore islamsku državu u Evropi. Sećamo ih se kako u rukama drže odsečene srpske glave tokom rata u BiH. Videli smo i kako su zapadnjaci doveli na vlast talibane u Avganistanu. Gospodo sa zapada stvarajte islamsku državu kod sebe u kući, kod Srba to sigurno neće proći! Živela Republika Srpska!!!

Vlajko

11.01.2022. 10:25

Baš jadno. Čak su i njihovi prijatelji sa zapada priznali zemljišne knjige Marije Terezije i podatak da su Srbi 91. godine držali u posedu 53 posto zemljišta BiH kao i da je Srba bilo preko 51 odsto ukupnog stanovništva. Kako je neko ko je branio svoje na svome, dedovinu od pre Hrista, može da ugrožava nekoga drugoga osim onoga ko hoće to njegovo da mu otme???

SvenSrb

11.01.2022. 19:19

Svako ima svoju neku slavu i Slavi kada on hoće niko mu nesmeta niti on kome smeta. Nikako mi nije jasno šta njima smeta što mu komšija slavi nekun svoju slavu ili dan. Izgleda da smo došli do kraja koji nije nekome po volji njegovoj. Treba da pitamo možemo li ili nemožemo slaviti. Nek nam dragi Bog pomogne da dođemo do pameti.

Sinisa

13.01.2022. 05:29

Nije mi jasno tolike godine se slavi oni sad digli halabuku oko praznika a oni mogu da paradiraju sa paravojnim jedinicama a Srbi ne mogu sa regularnim glupo stvarno I po obicaju tu su Englezi ko drugi