DEO međunarodne zajednice pokušava da se izvuče iz "živog blata", koje su sami zamesili u Bosni i Hercegovini, nakon što je bivši visoki predstavnik Valentin Incko u poslednjim danima svog mandata nametnuo skandalozni zakon o kažnjavanju negiranja navodnog genocida u Srebrenici, i to opet preko leđa Srpske i Srba.

Pedja

24.12.2021. 15:36

Zasto se vec jednom ne kaze, ko je Incku naredio da stavi taj zakon o genocidu, jer on to sam nije mogao da uradi, ako nije imao podrsku onih koji su ga i stavili na to mesto. Ovo sve lici na ponavljanje istorije, ko je citao i ko je proucavao istu, zna o cemu pricam. Ovo je osveta srpskom narodu za borbu za slobodu, i teznja hasburga i anglosaksonaca da i dalje vladaju srpskim narodom u Bosni, a bogami i u regionu. Hvala svim narodima u svetu koji su na strani medjunarodno priznatih zakona, i medjunarodnog prava.

komandant 1001

24.12.2021. 18:11

Incko, kako se nisi setio genocida NDH i doneo zakon da se kažnjavaju oni koji negiraju Jasenovac i ostale logore u BiH i HR za vreme prošlog 2ww? Haaa? Stvaraš genocid srebrenički nad (po vašem) 8.000 žrtava što je ekvivalent sradalih Srba u 2ww u jednom jedinom danu i tako niz godina od 1941 do 1945 nekoliko stotina hiljada za tebe Nitkov (Incko) nije ništa !

Veselin

24.12.2021. 19:00

Kakve veze ima Jasenovac sa Bosnom i R. Srpskom ,istavljanje žiga Srpskom narodu da je genocidan za Srebrenicu, Gdje su dovukli sve muslimane poginule po ratistima u bosni i koji su umrli prirodnom smrću, cak ima i koji su zivi .

Junik

24.12.2021. 19:34

Turciiiii, morste da shvatite da vi niste narod evrope vec ostavljeno gradjanstvo nakon Turske invazije visevekovnog haranja, ubijanja i pljacke i da ste potomci agresorskih snaga osmanlija ze ne znam kakvu ljubav, razumevanje i suzivot trazite. Kao poslusne sluge i titu sta bili od koristi ali eto, ode pasa i subasa ode i čjubljeni vam tito i sad problem kada srbi hoce da se rese jarma