SUDAR TERETNJAKA I AUTOMOBILA: Tri osobe povređene, zastoji na magistralnom putu kod Dervente

N. ĐURIĆ

17. 12. 2021. u 14:36

TRI osobe, jedna iz Banjaluke i dve iz Dervente, povređene su u sudaru putničkog i teretnog vozila na magistralnom putu Derventa-Prnjavor, u derventskom naselju Lug.

СУДАР ТЕРЕТЊАКА И АУТОМОБИЛА: Три особе повређене, застоји на магистралном путу код Дервенте

Foto: N. Đurić

Kako "Novosti" saznaju, u sudaru putničkog automobila "mercedes" i teretnjaka "man", povređeni su Miloš Babić (23), iz Banjaluke, i Zoran Sivčević (53) i Nenad Martić (47) iz Dervente.

Nakon ukazane lekarske pomoći u Domu zdravlja u Derventi, oni su upućeni u dobojsku bolnicu, gde se utvrđeuje stepen njihovih povreda.

- Putničkim vozilom "mercedes" upravljalo je lice čiji su inicijali Z.S, a sa kojim se kao suvozač nalazilo lice N. M, oba sa područja Dervente. Teretnim vozilom "man" upravljalo je lice M.B. iz Banjaluke-rečeno je "Novostima" u Policijskoj upravi Doboj.

Iz Auto-moto saveza Republike Srpske su saopštili da je usled saobraćajne nesreće, u prigradskom derventskom naselju Lug, došlo do zastoja saobraćaja na magistralnom putu Prnjavor-Derventa.

Policiji je saobraćajna nezgoda prijavljena oko 9.00 časova, a zbog uviđaja na tom delu magistrale i grada Derventa obustava saobraćaja je bila do 10.30 časova.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU - Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri