POČELA SEDNICA NARODNE SKUPŠTINE RS: Povučen predlog opozicije o smeni Čubrilovića

S. M.

24. 11. 2021. u 10:42

SEDNICA Narodne skupštine, na kojoj će biti razmatran i Predlog zakona o društvenom preduzetništvu, počela je danas u Banjaluci. Na početku zasedanja poslanici će u okviru aktuelnog časa postavljati pitanja ministrima u Vladi Republike Srpske. Predloženo je da sa dnevnog reda bude povučen Predlog odluke o razrešenju predsednika Narodne skupštine Nedeljka Čubrilovića – predlog opozicionog poslanika Nebojše Vukanovića.

ПОЧЕЛА СЕДНИЦА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РС: Повучен предлог опозиције о смени Чубриловића

FOTO: Novosti

Potpredsednik Narodne skupštine Republike Srpske Denis Šulić rekao je da je Vlada Srpske zatražila da u dnevni red skupštinske sednice bude uvršten Pridlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona koncesijama po hitnom postupku.

-Vlada Srpske zatražila je da dnevni red bude dopunjen Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti i spasavanju u vanrednim situacijama po hitnom postupku i Prijedlog zakona o dopunama Zakona o republičkoj upravi po hitnom postupk, rekao je novinarima Šulić.

On kaže da je predloženo da sa dnevnog reda bude povučen Predlog o odluke o razrešenju predsednika Narodne skupštine – predlog poslanika Nebojše Vukanovića.  Šulić je naveo da je skupštinski Kolegijum odlučio da će se poslanici o razmotrenim tačkama dnevnog reda 19. redovne sednice izjasniti sutra, a nastavak zasedanja zakazan je za utorak, 30. novembra. On je ponovio da će termni posebne skupštnske sednice biti naknadno utvrđen, a poslanici su dobili materijal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna