MUP SRPSKE: Mere bezbednosti povodom posete Orbana

S. M.

05. 11. 2021. u 18:48

MERE bezbednosti zbog posete mađarskog premijera Viktora Orbana Republici Srpskoj biće uvedene sutra na području Banjaluke.

МУП СРПСКЕ: Мере безбедности поводом посете Орбана

FOTO MUP RS

Naredbu o zabrani saobraćaja na trasi kretanja štićene ličnosti Međunarodni aerodrom Banjaluka – Laktaši - Klašnice - Glamočani, izdao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Vozilima će biti zabranjeno kretanje od 11.00 do 12.00 časova i od 13.00 do 14.00 časova, odnosno u vrijeme dolaska i povratka štićene ličnosti, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Na predviđenoj trasi kretanja štićene ličnosti sutra od 10.30 do 15.00 časova zabranjuje se saobraćaj za teretna vozila teža od 7,5 tona.

Od 10.30 do 15.00 časova zabranjuje se prevoz eksplozivnoh materija u drumskom saobraćaju na području opštine Laktaši.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske stanice, za navedeni period neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Iz MUP Republike Srpske podsećaju predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane da je radi bezbednosti na trasi kretanja štićene ličnosti i na području opštine Laktaši u navedenim terminima zabranjena upotreba dronova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LJUDINA: Pogledajte kako je čovek sa štakama spasao povređeno mače u Beogradu (VIDEO)