PREDSEDNIK Socijaldemokratske partije BiH (SDP) Nermin Nikšić pisao je visokom predstavniku Valentinu Incku da uskrati primanja svim funkcionerima "koji učestvuju u blokadi državnih institucija i da ovlasti zamenike i pomoćnike da obavljaju njihov posao", saopšteno je danas iz SDP.

Nenad

27.07.2021. 21:46

Koliko stupidan treba da budes da bi poverovao da ce zakon ovog klovna Srbi da aminuju??? I da, i po cenu novog rata od toga nema nista! Samo, ovo nisu 90. Pamet u glavu! Vremena su se promenila!

vladimir

27.07.2021. 22:43

Ovaj "delikvent" Incko hoće sve da POLUPA pre nego što napusti tu funkciju, a vrhunac je PONIŽENJE Srba! E to neće moći a "ljigavci" saglasni sa njim i nisu srbi, bar ne PRAVI Srbi! Što se tiče sankcija, teško izvodljivo a i kakva ste vi to "država" kada na dalu "svoje" teritorije uvodite sankcije!? Da vam prevedem - da li vi priznajete "državnu" autonomnost Republike srpske!? Ja se slažem do konačne realizacije gosp. Titograd, pardon Nikšić .....

Rašo

27.07.2021. 22:44

Изненађени господа муслимани! Мислили сте да ће вам и ово проћи и да ћете и даље товарити на грбачу Срба све што вам падне на памет? А сада кад дође наш закон, шта ћете онда? Или мислите да ће овај што сте наумили да незаконито наследи инцка моћи да ту уради било шта?

Pantelija

28.07.2021. 00:31

U čemu je problem? Taj zakon ne spominje Srebrenicu već samo negiranje genocida uopšte. Prema svim dokazima u Srebrenici se nije dogodio genocid. Ako dođe do sudskog spora optuženi neka zatraži dokaz da se u Srebrenici dogodio genocid, ekshumaciju leševa, i sigurno je da mu neće dati nikakve dokaze da se tamo dogodio genocid. Sa druge strane ima mnogo dokaza da se nad Srbima dogodio genocid i zato taj zakon Srbi treba da prihvate i iskoriste za svoje interese, zaštite istine o genocidu nad Srbima.

Boki

28.07.2021. 00:34

Već sam pisao u čemu je caka, a koju neupućeni i zlonamerni istrajavaju pričom- zašto uopšte idete na sednice i posao, pa ako ne odu umesto njih glasaju zamenici muslimani. Tragično je da je u Srpskoj BN televizija perjanica te priče- kako navodno blokiraju rad BIH a idu na posao, a dobro znaju istinu o zamenicima muslimanima.

Petar

28.07.2021. 11:32

Ovaj Nikšić je pokvaren do srži,iz DPS,trebao bi biti mnogo bolji za sve narode u BiH od SDA,a on je najgori.On i njegovi DPS-ovci misle podmuklo i prikriveno,a najrađe bi voljeli da Srba uopšte nema.Pogledajte na njihovom sajtu,2008.godine su predložili promenu Ustava i dali predlog tog Ustava,u kome je predloženo stvaranje unitarne BiH,a tek počela da funkcioniše Dejtonska BiH. Nadam se da će Hrvati u BiH znati pametno da iskoriste ovu situaciju i da za sebe izbore treći entitet i tako ostave ovim zlotvorima da žive na trećini teritorije BiH. Bakir,Nikšić,Radončić,Bijedić i drugi Bošnjaci su potpisali Sporazum o stvaranju promuslimanskih partija,samo da napakoste Srbima,iako oni nemaju ideološki nikakvih sličnosti,sem u stvaranju islamske države.Nadam se da će ovo biti njen kraj.Živjela Republika Srpska!

Aco

29.07.2021. 22:46

Incko je dosao u Bosnu da bi pomirivao narode.Pogledajte sta je napravio.Vecu mrznju i razdor.Ako policija federacije pocne da hapsi srbe umjesace se srpska policija i srpski narod i eto opet rata.