LIDERI političkih partija iz Republike Srpske zaključili su da srpski predstavnici u institucijama BiH, odnosno Predsjedništvu, Savetu ministara i Parlamentu BIH ne odlučuju.

Komentari (14)

Šator

26.07.2021. 20:09

Прелазак БиХ у облик лабаве конфедерације, без чврстих граница унутра, зајњдничком спољном и све одтало у држави одвојено, свако себи... Они у ФБиХ нека раде како им драго...

Miki Zg

26.07.2021. 20:15

Pozdravljam konačnu slogu svih političkih partija u Rep. Srpskoj da kažu NE Zapadnim okupatorima .Nikakovi Incko ,Šmit ,tri predstavnika u Ustavnom sudu neće raditi jedino na štetu srpskog naroda u tzv. Bosni ( za Srbe postoji samo Rep .Srpska )!

Vladotimor

26.07.2021. 21:24

Све је то у реду, политички и треба тражити права Срба у БиХ, али зашто се толико чекало?

Pero

26.07.2021. 21:28

Novi visoki prestavnik nema ovlacenja jer nije prosao proceduru ali Icko Mili ima jer prosao sve procedure i ima pravo da donosi ovakve odluke pa prema tome i RS mora da postuje i ovakvu odluku koju ste doneli nista ne pomaze mozda postoji nacin da oni koji su birali Icka da poniste odluka a ne bojkot.

Rade

26.07.2021. 22:05

Srbi RS-a nisu Crnogorci a ni Srbi iz Srbije, mada nebi da podcjenjujem nikoga. Jednostavno mislim da smo mi podcijenjeni. Mislim da ostli Srbi imaju dosta toga da nauce od nas, mada ruku na srce kad gledam skupstinu RS ne izgleda bas kao neka istitucija ali ljudi su bez obzira veliki patrioti i nas je svasta gazilo, zato znamo kako da se branimo. Pozdrav svima i Bog vas blagoslovio.

Boki

26.07.2021. 22:22

Samo da pojasnim onima koji će možda dovesti u pitanje "zašto će neki ići na posao u zajedničke institucije ako je bojkot", po Ustavu ukoliko nekoga nema na sjednici, onda na njegovo mjesto pristupi zamjenik, redovno musliman tj. Bošnjak (since 1992.) i onda bi mogli biti usvajani zakoni. Ovako se pojave, i neće nda potpišu i mogu blokirati. Ovi drugosrbijanci koji i večeras prestarvljeno se pitaju "jao hoće li na sopet bombardovati u Beogradu", ne neće, što se tiče odcjepljenja, to je tipična oštra retorika Milorada Dodika, ali sada za BIH više štete možemo napraviti blokirajući institucije, negoo nekim odcjepljenjem, konkretno uskoro treba budžet za oružane snage, za sve da dođe...tamo su uglavnom muslimani ... granična služba... sve će ostati bez plata... itd...

borko

27.07.2021. 06:36

Bravo braćo Srbi, samo složno i jedinstveno oko najbitnijih pitanja za Republiku Srpsku. Politički život i različita mišljenja, parlamet, izbori kao vid borbe ostaju kao demokratske tekovine. Želim Vam sve najbolje. Osnovno je pravo na život i slobodu mišljenja. Nek Incko ide u svoju Austrougrarsku i donosi takve zakone do mile volje. A mislim da mu nijedan zakon na takav način ne bi prošao.

PlavoNebo

27.07.2021. 08:45

Znaci jedno je cisto kao dan, eres se nece nikad moci odcijepiti od BiH mirnim putem. SAD a i ostale Evropske sile nisu za veliku Srbiju nit da se BiH cijepa. To su itekako porucili i onima koje vole tj, Hrvatima. Vodece politicke snage toliko imaju kriminala iza sebe tako da je ovo samo cista suplja za narod. Pa pogledajte samo koliko Dodikovi imaju firmi sto se zna a gdje je tu podzemna radnja i prljavi poslovi sto mi obican narod nezna, ali garant znaju vece sile i to ce se dobro iskoristit. A sad ajmo sada svi opet to tako treba, jaka eres, to milo, bee, been, been, beee,beee,beee,beee,beee,bee

Aleksandar BL

27.07.2021. 10:08

Браћо Срби, сада је више него икад потребна подршка браћи преко Дрине, јер ово питање није само политичко или питање БиХ, него свих Срба гдје год живе. Народ који је претрпио геноцид и у Првом и Другом свјетском рату да буде окарактерисан као геноцидан није заслужио нити има историјског упоришта да буде проглашен као такав. Иза оваквих побуна Срба против наметања одлука овог недостојног човјека стоји и наш крајњи циљ, а то је уједињење свих Срба у једну државну творевину. Даће Бог.