POLICIJSKA AKCIJA SIPA U BANJALUCI: Predmet pretresa i agencija za obezbeđenje "Sector security"

O.M.

15. 07. 2021. u 12:50

POLICIJSKI službenici SIPA jutros su započeli pretrese na 18 lokacija širom BiH, a pretresa se i agencija za obezbeđenje "Sector security" u Banjaluci, koja je vlasništvo porodice ubijenog Slaviše Krunića.

ПОЛИЦИЈСКА АКЦИЈА СИПА У БАЊАЛУЦИ: Предмет претреса и агенција за обезбеђење Sector security

FOTO: D.Pozderović

Jelena Miovčić, portparol SIPA, kaže da se radi o akciji "Kruna" koja se sprovodi po nalogu Suda i Tužilaštva BiH.

- U toku su pretresi na 18 lokacija širom BiH zbog sumnje da su osumnjičeni počinili krivično delo poreska utaja ili prevara. Aktivnosti se realizuju u saradnji sa Upravom za indirektno oporezivanje BiH (UIO) - rekla je Miovčić.

Ona je kratko potvrdila da se pretresi vrše i kod određenih privrednih subjekata, ali nije mogla da otkriva o kojim se firmama radi.

- Budući da su aktivnosti policijskih službenika u toku, o detaljima akcije javnost će naknadno biti informisana - rekla je Miovčić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima