KRVAVI PIR NA ILIDŽI: Alem Kopić šipkom usmrtio oca

O. M.

21. 06. 2021. u 22:15

ALEM Kopić (37) iz Istočne Ilidže uhapšen je zbog sumnje da je s metalnom šipkom ubio svog oca Selima Kopića i povredio tetku Šahzu Klačar.

КРВАВИ ПИР НА ИЛИЏИ: Алем Копић шипком усмртио оца

Foto Avaz

Stravičan zločin dogodio se u nedelju oko 14 časova u njihovoj kući, u ulici Kasindolskog bataljona u Istočnoj Ilidži. Prema nezvaničnim informacijama, zločinu je prethodila svađa između Alema i njegove tetke, inače očeve sestre. U toj raspravi Alem je dohvatio metalnu šipku i napao Šahzu, udarivši je njom po glavi. Situaciju je pokušao smiriti Selim Kopić koji je stao u odbranu svoje sestre. Međutim, Alem je u naletu besa i oca izudarao šipkom po glavi i čovek je pao kao pokošen. Valjda je vrlo brzo shvatio šta je napravio budući da je sam pozvao policiju i prijavio zločin. Mirno je sačekao dolazak patrole i prilikom hapšenja nije pružao otpor.

U PU Istočno Sarajevo navode da su posle premlaćivanja Selim i Šahza prevezeni u Bolnicu "Srbija" u Istočnom Sarajevu. Nažalost, Selimu nije bilo spasa i preminuo je nedugo po prijemu u bolnicu, dok je Šahza zadržana na lečenju.

Foto Avaz

- A. K. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično dela ubistvo i nanošenje telesnih povreda. Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je juče predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu na dalje postupanje - rekla je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Na licu mesta policija je izvršila uviđaj i pronašla metalnu šipku kojom je zločin počinjen, a koja je izuzeta i poslata na veštačenje. Telo nastradalog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu RS u Bijeljini, gde će se izvršiti obdukcija.

Portparol PU Istočno Sarajevo Neven Kramer kaže da će postupajući tužilac ispitati osumnjičenog na okolnosti krivičnog dela.

- Nakon ispitivanja predmetni tužilac će doneti odluku o predlogu za pritvor - rekao je Kramer.

Foto Avaz

Kako saznajemo, osumnjičeni Alem Kopić ne prolazi kroz policijske evidencije i nikada nije prijavljivan za bilo koje krivično delo.

KOMŠIJE U ŠOKU

KOMŠIJE porodice Kopić kažu da su bili šokirani kada su saznali za ovaj zločin. Tvrde da niko ništa nije čuo ni video, sve dok policija nije došla pred kuću Kopića.

- Oni su mirna porodica i nikada ranije nismo čuli da se svađaju ili slično. Svi smo u šoku. Ništa nije slutilo da bi moglo doći do tako strašne tragedije. Oni su povratnici, dobre i uljudne komšije. Selim je bio veliki majstor za obradu metala - kažu komšije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024