NOVI DETALJI UBISTVA U ŠIPOVU: Suprugu ubo nožem, pa joj sekirom smrskao glavu

Novosti online

31. 05. 2021. u 18:41

Dragan Trkulja (61) iz Šipova je u naletu besa suprugu Snežanu (57) najverovatnije prvo ubo nožem u grudni koš, a zatim joj sekirom doslovno smrskao glavu, otrkiva izvor Srpskainfo.

НОВИ ДЕТАЉИ УБИСТВА У ШИПОВУ: Супругу убо ножем, па јој секиром смрскао главу

foto:O.M.

Podsetimo, ubistvo se desilo u nedelju u jutarnjim časovima u njihovoj porodičnoj kući u Šipovu, a nakon zločina on se predao policiji.

Ubod nožem nije bio smrtonosan i nije bio toliko opasan, kao što su bili udarci sekirom.

– Udarao ju je sa obe strane sekire, mnogo puta. Glava joj je do te mere smrskana da se nije moglo utvrditi koliko je tačno puta udarena. Jedino sa sigurnošću se može reći da je to bilo mnogo puta – istakao je izvor uključen u ovu istragu.

Stan pun krvi

Monstruoznost ovog zločina šokirala je i policajce i inspektore koji su radili istragu, jer je doslovno sav stan bio pokriven krvlju.

Ni mnogo iskusniji i stariji inspektori se ne sećaju ovako teškog slučaja. Osim tih brojnih povreda po glavi i grudnom košu, nađene su i povrede na rukama, a reč je o odbrambenim ranama, koje su nastale dok se nesretna žena pokušavala spasiti od supruga. NJoj jednostavno nije bilo spasa, od težine povreda preminula je na licu mjesta – kaže izvor.

Dodaje da je Snežana i ranije prijavljivala supruga zbog porodičnog nasilja.

Tokom prošle godine, ona je prijavila policiji u Šipovu da ju je Dragan napao tako što je prvo verbalno vređao, a zatim je udario rukom po glavi.

– Policija je odmah izašla na lice mesta i uhapsila Trkulju, te je protiv njega podnesen i izveštaj Tužilaštvu. Bio je obavešten i Centar za socijalni rad – istakao je izvor Srpskainfo, koji je istakao da još nije poznat tačan motiv ovog sukoba, osim toga da je između njih u poslednje vreme bilo čestih svađa.

Istuširao se i otišao na kafu

Nakon što je sekirom ubio suprugu, Dragan se istuširao i presvukao, te izašao iz kuće kao da se nije ništa desilo.

– On nije pokušavao sakriti tragove zločina u kući, već je samo izašao, otišao na benzinsku pumpu i popio kafu, te oko 6.30 došao u Policijsku stanicu Šipovo i ispričao policiji šta je uradio – potvrdio je izvor Srpskainfo.

NJihove komšije su ispričale da ih poznaju, ali da niko nije mogao da sumnja da je Dragan sposoban za ovakav zločin. Oni su rekli da su se njih dvoje bavili cepanjem i slaganjem drva, i da imaju četvoro odrasle dece.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)