Torta vrhunskog ukusa, koja se topi u ustima.
Najnovije iz rubrike
NEODOLJIVA SALATA OD PIRINČA I ŠUNKE: Praznična trpeza ne može proći bez nje
Nije ništa slično onim salatama koje ste pravili.
02. 05. 2024. u 11:10
U SUSRET VASKRSU: Kako da savršeno skuvate jaje - Ovaj trik uvek upali
STALNO se preispitujete prilikom kuvanja jaja šta bi trebalo da uredite da bi ona „ispala“ baš onakva kakva želite?
02. 05. 2024. u 09:00
USKRŠNJE PECIVO U OBLIKU ŠARGAREPE: Ukućani neće odoleti ukusu, odmah će nestati sa trpeze
Mi vam predlažemo da za svečnu uskršnju trpezu poslužite pecivo u obliku šargarepe koje mogu da naprave i početnici u kuhinji.
02. 05. 2024. u 07:00
MINJON KOCKE: Jednostavne za pripremu, a najslađe kocke prelivene čokoladom koje ste probali do sad
Kolač koji izgleda kao da ste se mnogo trudili, a ustvari je prilično jednostavan za pripremu.
01. 05. 2024. u 15:00
NAJLEPŠA TEHNIKA ŠARANJA JAJA: Vulkan jaja izgledaju kao umetnička dela, a priprema nikad lakša, sve što vam treba već imate
Vulkan jaja nisu toliko poznata, ali uvereni smo da će vam se dopasti - ne samo što je rezultat predivan, već je i ovo idealna metoda za zabavu dece.
01. 05. 2024. u 13:00
Komentari (0)