Politika
JUNAJTED MEDIJA NA APARATIMA: ODIHR poručio televiziji N1 da sprovede njihove preporuke
28. 03. 2024. u 16:23
VUČIĆ SUTRA U VALJEVU: Predsednik obilazi vrtiće "Mali princ" i "Palčica"
28. 03. 2024. u 15:40
Tenis
SPECIJALAN KAO IGRAČ I OSOBA: Pilić u suzama pričao o najboljem teniseru sveta
28. 03. 2024. u 16:02
FEDERER SE NAŠALIO NA SVOJ RAČUN: Javio se iz grada u kom nikada nije osvojio pehar
28. 03. 2024. u 09:55
Fudbal
BRAZILAC PROSLAVIO IZLAZAK IZ ZATVORA: Dani Alves bančio na žurci do zore
28. 03. 2024. u 16:28
NE ŽALE PARE: Hrvati plaćaju Nemce i Italijane da sude Hajduku i Dinamu
28. 03. 2024. u 15:34
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom