GOTOVA ZA 15 MINUTA, PREUKUSAN I JEDNOSTAVAN RUČAK: Posna pasta sa pečurkama, za celu porodicu
KADA nemate vremena, posna pasta sa pečurakama je idealna opcija za ručak .
Posna pasta sa pečurkama je ukusno jelo koje kombinuje testeninu s bogatom i aromatičnom smesom šampinjona, povrća i začina.
Za dodatni miris i svežinu, možete je posuti svežim seckanim peršunom pre posluživanja. Pasta sa šampinjonima je izvrsna opcija za sve ljubitelje ukusnih, biljnih obroka.
Potrebno:
* 1 pakovanje špageta
* 30 g putera
* 1 crni luk
* 2-3 čena belog luka
* 400 g pečuraka
* 240 ml bujona od povrća
* 350 ml posne pavlake za kuvanje
* 1 kašičica timijana
* 1/4 kašičice muškatnog oraščića
* 3-4 kašike seckanog peršuna
Priprema:
Stavite špagete da se kuvaju, a u međuvremenu istopite puter sa maslinovim ulje i dodajte sitno seckani crni luk. Pržite par minuta, a onda dodajte i sitno seckani beli luk.
Posle minut dodajte seckane pečurke, posolite, pobiberite i pospite timijanom. Zatim sipajte sipajte bujon, posnu pavlaku za kuvanje, malo biljnog sira i muskatni oraščić.
Kada krene da vri dodajte oceđenu testeninu i promešajte. Ukrasite peršunom, prijatno!
(StvarUkusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
NEODOLjIVO PODSEĆA NA RUSKU SALATU: Obrok salata, bogatog ukusa
09. 12. 2023. u 07:00
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Čuvena begova čorba sa kurkumom
09. 12. 2023. u 14:56
SLAVSKA SALATA SA RIBOM I CVEKLOM: Neverovatna zamena za rusku salatu
08. 12. 2023. u 16:00
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove
Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.
14. 05. 2024. u 10:00
VELIKI JURIŠ NA HARKOV: Počelo oslobađanje važnog mesta - "Ruske trupe samouvereno idu napred" (MAPA)
RUSKE trupe počele su oslobađanje mesta Lipci u Harkovskoj oblasti, rekao je na Prvom kanalu šef regionalne administracije Vitalij Gančev.
16. 05. 2024. u 15:53
TAKO MLAD: Otkriven uzrok smrti muža Zvezde Granda - otac mu umro pre mesec dana
PAR je intimu ljubomorno čuvao od javnosti.
16. 05. 2024. u 17:05 >> 17:37
Komentari (0)