U ESTONIJI je prethodne noći izvela desant velika grupa američkih vojnika u okviru vojnih vežbi „Svift rispons“, saopštila je pres-služba Glavnog štaba estonskih odbrambenih snaga.

NEKO IZ MASE

08.05.2021. 18:16

А што се не десантирају у Калињиградску област или на Крим и реше проблем са Русијом?

Duško

08.05.2021. 18:58

Goveda kaubojska ne znaju da je trening jedno, a utakmica nešto sasvim drugo. Vidi se da ne barataju istorijom, da su programirani i čipovani- a takvi nikad ne pobeđuju.

alex roth

08.05.2021. 19:27

zajednicki manevri americke vojske u estoniji me potsecaju na nekadasnje saveznistvo estonije u II sv.ratu tada okupirane od nemacke i njenih saveznika kada su estonci,jedan deo bili u ss nemackoj vojsci i ratovali protivu sssr.tadasnja vecita istorisaka istina je da je baltikum bio vecno ruska teritorija koju su s vremana na vreme bili okupirali tadas nji agresori,kao i danas.cemu sluzi to zveckanje oruzjem u vazalnoj kvazi drzavi od strane us silnika i ukljucenih vazalnih drzava.nije mi poznato da se ruske ili kineske trupe nalaze u nekoj drzavi na granicama usa jer iste nisu vecni agresori kao zapadne katolicke zemlje udruzene u vatikanskom savezu nato pakta.