EVO KO JE TRAŽIO RAZVOD BRAKA: Melindine reči iznenadile sve, otkrila šta je problem

Novosti online

04. 05. 2021. u 11:04

VESTI o razvodu Bila i Melinde Gejts stigle su kao grom iz vedra neba. I nakon početnog šoka, sada svi imaju jedno pitanje - koliko će ovaj razvod koštati?

ЕВО КО ЈЕ ТРАЖИО РАЗВОД БРАКА: Мелиндине речи изненадиле све, открила шта је проблем

Foto: AP Photo/Jacquelyn Martin

"The Sun" tvrdi da poseduju zahtev za razvod koji je podnela Melinda (56), u kojima između ostalog Melinda navodi da ona i Bil (65) već žive odvojeno.

- Brak je neopozivo razoren i molimo sud da okonča našu bračnu zajednicu. Naš zajednički život okončan je datuma koji je naveden u ugovoru o razdvajanju - stoji u ovom papiru.

Po svemu sudeći, Melinda i Bil nisu imali nikakav predbračni ugovor.

Po papirima koje "The Sun" poseduje, Melinda od Bila ne potražuje nikakvu nadoknadu. Bogatstvo Bila Gejtsa, podsetimo, po poslednjim procenama iznosi 124 milijarde dolara.

Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula vest da se Bil i Melinda razvode.

- Nakon mnogo promišljanja i rada na našem odnosu, doneli smo odluku da okončamo brak. U proteklih 27 godina odgojili smo troje neverovatne dece i postavili temelj koji omogućava ljudima širom sveta da vode produktivne i zdrave živote. Nastavljamo da delimo veru u tu našu misiju i nastavićemo da zajedno radimo u fondaciji, ali više ne možemo da rastemo zajedno kao par u narednoj životnoj fazi. Molimo za poštovanje naše privatnosti dok pokušavamo da uhvatimo pravac u ovom novom životu - glasi zajednička poruka Bila i Melinde objavljena na Tviteru.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Sandra

04.05.2021. 12:47

Ne znam zašto bi to bila bomba-vest?! Privatno su jedno drugom dosadili a poslovno se slažu. Bogatima nije priblem da se razvedu i da kulturno podele imovinu. Imaju šta i da podele.

Vani

04.05.2021. 13:02

U srednjoj i starijoj zivotnoj dobi, razlika u godinama ponovo postane izrazena kao i u mladalačkom dobu npr. izmedju partnera u 20 tim i 30tim godinama zivota. Sve sto je u zrelom zivotnom dobu vise od sest godina razlike međju partnerima od pedeset i sezdeset godina starosti, tada izgleda kao dvostruko veća razlika. Navodno da su partneri te zivotne dobi tada u razlicitim zivotnim ciklusima. Stariji je pred odlukama da li da svodi zivotne racune a mladji partner jos razmatra potencijale za razvoj. Dobro je da daju jedan drugom prostora da sagledaju svoj zivot kroz individuaciju selfa od porodicne i socijalne grupe. Imaju li potrebu da prigrle sebe kao novu osobu i brinu o svojim interesima ili da ucine nesto vredno za druge. Ili mogu uporedo da rade na oba koloseka. Ako mogu sve svoje potrebe da zadovolje samo, bracna zajednica im mozda vise nije potrebna. Ali ljudi svakako jesu zato sto se covek oslanja na coveka a starost nosi svoje probleme i emotivne lomove u kojima smo jedni drugima oslonac.