KORONA VIRUS U HOLANDIJI: Mere delom ublažene - Škole i frizeri opet rade, policijski čas ostaje

tanjug

23. 02. 2021. u 23:57

ŠKOLE će ponovo biti otvorene a frizeri će moći da rade, najavio je danas holandski premijer Mark Rute, a u sklopu ublažavanja nekih restriktivnih mera uvedenih zbog korona virusa.

КОРОНА ВИРУС У ХОЛАНДИЈИ: Мере делом ублажене - Школе и фризери опет раде, полицијски час остаје

Foto: EPA

Kontroverzni policijski čas, zbog kojeg su Holanđani masovno protestovali, a koji je uveden 23. januara, ostaće na snazi do 15. marta, dodao je premijer, a preneo Rojters.

Rute je naglasio da odluka o ublažavanju restriktivnih mera nije definitivna i upozorio da će eventualni novi rast broja obolelih aktivirati sve moguće opcije.

U Holandiji je od korona virusa obolelo više od milion ljudi, dok je više od 15.000 građana preminulo od posledica infekcije, pokazuju podaci sajta Worldometers.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost