ADMINISTRACIJA predsednika Džoa Bajdena neće pokloniti siromašnim zemljama vakcine protiv korona virusa koje su SAD nabavile, pre nego što se vakciniše većina Amerikanaca, rekao je zvaničnik administracije.

Komentari (4)

posmatrac iz daleka

19.02.2021. 09:24

Sta je u ovoj izjavi cudno. Vladari sveta i njegovi policajci po uzoru na NSDAP (1933 - 1945+) , promovisu sinteticku naciju, potomaka avanturista i ljudi sa ivice zakonskih ogranicenja iz maticnih zemalja. Humanost, solidarnost.. su reci koje su izbrisane iz njihovog vokabulara. Mislim da shvataju polako (ako je to moguce) da su ovo zadnji momenti totalne samovoje , koja polako posrtaje histterija, sto za covecanstvo moze postati opasno ako se ne preduzmu neki koraci i terapija protiv ove, mozda jos gore napasti i od korone.

prellee

19.02.2021. 09:52

U humanost ovog greedy čovjeka ja nikad nisam vjerovao. To je globalsita koji najbrutalnije otima od siromašnih i uz pomoć bombi a ne da pokaže svoje dobro lice, koje je skroz drugačije. Izlapjeli i senilni starac koji će samo probleme praviti ostatku svijeta.

Predrag10

19.02.2021. 10:11

Amerićki saveznici u mirnodobskom stanju, zamislite tek kako li će da brane Evropsku Uniju u ratnom stanju (kada dođe do toga)... Amerićkih vakcina ima samo za Amerikance, a Vama su poslali raketni štit na granicama sa Majkom Rusijom, pa pucajte bre tim raketama po Koroni-F19.