IZRAEL NAPAO SIRIJU: PVO odbila napad, rakete odjekivale Damaskom! (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2020. u 08:55

U RAKETNOM napadu Izraela na predgrađa sirijske prestonice poginuo je jedan vojnik, dok su trojica povređena, javila je agencija SANA, pozivajući se na vojni izvor.

ИЗРАЕЛ НАПАО СИРИЈУ: ПВО одбила напад, ракете одјекивале Дамаском! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako je saopštio izvor, rakete su oko ponoći stigle iz područja Galileje. Sirijska PVO je uspela da presretne deo raketa.

Izraelski napad je naneo materijalnu štetu.

Ovo je drugi napad u poslednjih pet dana. Prošlog petka Ministarstvo odbrane Sirije je saopštilo da je izraelska avijacija ispalila rakete na grad Misjaf, na zapadu provincije Hama.

Izraelska vojska s vremena na vreme gađa objekte u Siriji, objašnjavajući to željom da nedozvole da neprijatelji dođu u posed savremenog oružja.

Pre svega, radi se o libanskom pokretu "Hezbolah" koji se bori na stranu Bašara Asada i kojeg kontroliše Teheran.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)