(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Azerbejdžanski vojnik "overava" ranjene i mrtve jermenske borce!

Novosti online

27. 12. 2020. u 19:48

NA fejsbuk stranici "Borbeni efektivi" objavljen je novi uznemirujući video snimak napravljen tokom ratnih dejstava u Nagorno-Karabahu.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Азербејџански војник оверава рањене и мртве јерменске борце!

Foto: Tanjug/AP

- Sudeći po količini sličnih video materijala koji su ranije objavljeni, na snimku se najverovatnije vide azerbejdžanski vojnici koji pucaju iz modifikovanih automatskih pušaka AK po telima poginulih jermenskih vojnika - piše u objašnjenju ovog svirepog zločina na pomenutoj Fejsbuk stranici.

Do sada je objavljeno bezbroj sličnih snimaka sa post mortem iživljavanjima azerbejdžanskih snaga nad jermenskim vojnicima, zarobljenicima i civilima.

Da stvar bude još gora, mnogi zarobljeni jermenski vojnici i civili su živi svirepo mučeni i na kraju pogubljeni odsecanjem glava, klanjem i drugim telesnim sakaćenjima.

Uznemirujući snimak možete pogledati OVDE.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

buki

27.12.2020. 23:06

Nisam želela da odgledam šta rade NEljudi, tim pre što znam da ih nijedan hag neće optužiti za ratni zločin i svirepa ubistva. Sudeći po dosadašnjim optužbama, izgleda da ubijati pravoslavce, za Zapad ne da nije kažnjivo, nego je čak i poželjno. Pre će od Zapada dobiti neku nagradu ili možda i penziju kao mnogi Šiptari.