UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Otmičar iz Sankt Peterburga maltretira dete na prozoru, steže ga za vrat i udara

Novosti online

24. 11. 2020. u 13:14

U STANU u predgrađu Sankt Peterburga Kolpino muškarac naoružan sekirom drži kao taoce šestoro dece, prenose ruske agencije.

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Отмичар из Санкт Петербурга малтретира дете на прозору, стеже га за врат и удара

Foto: Printskrin

Izvor u snagama bezbednosti rekao je za agenciju RIA Novosti da je muškarac pijan, a da je policiju kontaktirala njegova supruga koja nije mogla da uđe u stan.

Dok policija pregovara sa muškarcem, na društvenoj mreži Tviter se pojavio snimak na kom se navodno vidi otmičar koji na przoru maltretira dete.

Vidi se da se dečak rukama drži za prozor, dok ga muškarac jako steže za vrat.

Agencija TAS S prenosi da se muškarac zabarikadirao u stanu sa decom, a da bi razlog uzimanja dece za taoce mogao biti njegov sukob sa suprugom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom