REPORTERI IZ BELE KUĆE U PANICI: Sigurnije u Severnoj Koreji

D. D. S.

06. 10. 2020. u 14:17

NAJMANjE troje izveštača iz Bele kuće su testirani pozitivno na prisustvo kovida-19.

РЕПОРТЕРИ ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ У ПАНИЦИ: Сигурније у Северној Кореји

AP Photo

Dok još nekolicina reportera čeka rezultate testa, Udruženje izveštača s najprestižnije vašingtonske adrese "tvituje" fotografije gotovo praznog prostora za medije u Beloj kući gde obično vrvi od izveštača.

Nedugo pošto su predsednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija objavili da boluju od virusa korona, a još nekoliko zaposlenih u Beloj kući, uključujući sekretara za medije Kejli Mekenani i dva pomoćnika, takođe obolelo, izveštači smatraju da su i sami u velikom riziku.

Na društvenim mrežama pojavile su se slike zaposlenih kako brifuju novinare bez maske na licu. A reporter Si-Bi-Esa Ben Trejsi je objavio: "Osećao sam se sigurnije izveštavajući iz Severne Koreje, nego iz Bele kuće. To je zaista ludo".

Na to su usledili odgovori na društvenim mrežama da se preseli u Severnu Koreji zbog bezbednijeg radnog okruženja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku