RUSKI opozicioner i bloger Aleksej Navaljni koji se nalazi u berlinskoj univerzitetskoj bolnici ,,Šariti,, objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi kako se on spušta po stepenicama.

Komentari (8)

Rade

19.09.2020. 14:55

Колико треба човеку да пређе линију и постане дно људске врсте, могао би да нам то каже

vladimir

19.09.2020. 18:13

.... ti nazovi "opozicionar" u Rusiji, si tipičan prototip lošeg zapadnog projekta i kič varijante nekog "proleća", beznačajan projekat prolupanog kapitalističkog sistema, koji se "koprca" da dokaže da je obećani poredak!? Nemci /za sada/ ne priznaju /pominju/ SVOG revolucinarnog naučnika Karla Marksa /sa Engelsom/ koji je u NAUČNOJ studiji objasnio hronologiju NEMINOVNOG dogadjanja sleda transmisije poredaka i neminovnosti dolaska Socijalizma- alijas KOMUNIZMA! Ako poživimo, nemci će podići spomenik Marksu /jednog dana/ kao Ajfelov toranj - garantujem!

Mama

19.09.2020. 18:20

Da li neko veruje da su ga Rusi otrovali?Onom narodu sa zapada je ispran mozak da bi verovali u budalastine a zdrav rezon ne znaju sta je.Bruka!Nemci se igraju vatrom!

ZA KLEVETU I LAZ TI CES PAR GODINA U SIBIR NA HLADJENJE

20.09.2020. 07:58

SAMO DA ZNAS STA TE CEKA, cim krocis tvojim labavim nogama na rusku teritoriju, puno ti je bolje da ostanes (kod gazde) tu gde si, mozes "sljokat" njihova piva do mile volje, a bice i dzeparca nista ne brini, uvek su oni petokolonase placali dobro.