DžEJKOBU Blejku, crncu kojeg je u Kenoši (Viskonsin) ustrelila policija u nedelju 23. avgusta sa sedam metaka u leđa dok je pokušao da uzme nož sa poda svog automobila, najzad su skinute lisice kojima je bio vezan za bolnički krevet, dok su policijaci napustili njegovu bolničku sobu - javio je TV VISN 12, citirajući Blejkovog advokata.

Komentari (7)

Biki890

30.08.2020. 14:31

@Ilija Čvorović - Jeste, samo sto ce sa njima I srpska I svaka druga pravoslavna dijaspora stradati-sjetite se toga u jeku svoga slavlja..srpska dijaspora vas pomaze kad su poplave I druge nevolje pa makar se pomolite nekad I za te ljude kad nastane haos ovde..Hvala.

I MI TREBA NJIMA DA POSALJEMO HUMANITARNU POMOC

30.08.2020. 08:51

POSLAT IM PISTOLJE, KALASNIKOVE, RUCNE BOMBE, kao sto su i oni slali hrvatima, muslimanima i siptarima. Kako ce se sve to lepo vratit i onima koji su terorisali i jos uvek terorisu pola sveta.

Varto Marx

30.08.2020. 11:20

Najveci i najjaci agresor na svijetu. Samo jedno cu navesti bomardovali su Irak, teska bitanga tadasnji predsjednik Dzordz Bus kada su sravnali Bagdad i druge gradove i sela, jos su naftu iz Iraka bez ijednog dolara uzimali sve sto su mogli i posle svega toga. Idiot Dzordz Bus jsvno se izvinjava, molim vas ja se izvinjavam pogresili smo povodom bombardiranja Iraka. A i ovi predsjednici nista nisu bolji.Takoko se ponasa vlada SAD, znate onu pardon je umro nastao je negov brat da pazis. Oni i dalje vrseli su agresije nad Srbijom, Afrikom nazalost to im uspjeva i tu vise mira nema, Tko je je na naredu, Irán, ? agresija na Venecuelu nije im uspjela, Dosli su na pragu Russije i jos provociraju. jos koliko dugo?

Ljube

30.08.2020. 16:24

Neko spominje " srpsku dijasporu " ,,,nikoga i nista ne zaliti ,ploviti ako mozes bezbedno ,ko prezivi prezivi ,ali zar neko misli da cemo gledati kako gori Amerika ,a da ne gori Evropa .Jeli ima takvih ,stvarno ....pa Balkan nikada nije " ugasen" ....svet je odavno zasluzio kaznu kakvu je ko malo video.