MALI ŽENJA VELIKI HEROJ: Ruski dečak telom pokrio svoju devetomesečnu sestru tokom granatiranja, lekari otkrili u kakvom su stanju deca (FOTO)

Novosti online

14. 03. 2024. u 19:40

U Belgorodskoj oblasti, jedan školarac pokrio je sobom svoju devetomesečnu sestru tokom granatiranja od strane ukrajisnkih snaga.

МАЛИ ЖЕЊА ВЕЛИКИ ХЕРОЈ: Руски дечак телом покрио своју деветомесечну сестру током гранатирања, лекари открили у каквом су стању деца (ФОТО)

Foto: Piksabej

Oba deteta su na odeljenju traumatologije.

Stanje dece, devetogodišnjeg Ženje i njegove devetomesečne sestre Angeline, lekari ocenjuju kao umereno teško.

Njihova majka je rekla da se tokom eksplozije „Ženja ponašao kao pravi heroj, štiteći svoju mlađu sestru“, rekao je guverner Vjačeslav Gladkov.

- Učinićemo sve što možemo da podržimo ovu porodicu. Za njih je zabrinut ceo region, cela naša velika država- dodao je šef regiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis