MASK O MEDIJIMA: Tradicionalni mediji lažu, Rojters je najgori

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

02. 03. 2024. u 23:00

AMERIČKI preduzetnik Ilon Mask smatra da tradicionalni mejnstrim mediji lažu svoje čitaoce, a "da je Rojters najgori među njima".

МАСК О МЕДИЈИМА: Традиционални медији лажу, Ројтерс је најгори

Foto Tanjug/AP

-Tradicionalni mediji lažu lako kao što dišu. Rojters je trenutno najgori, napisao je on na platformi X (Tviter).

Mask je ranije izjavio da američki građani nemaju ni najmanju predstavu o tome koliko je moćna vladina cenzura u Sjedinjenim Američkim Državama.

Rekao je i da se on i njegove kompanije suočavaju sa neprestanim napadima čim je ukinuta cenzura na njegovoj društvenoj mreži X.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)