SUSRET O KOME SVI PRIČAJU: Srdačan zagrljaj Trampa i Mileija, svi se pitaju šta li se krije iza ovakvog pozdrava (VIDEO)

Novosti online

25. 02. 2024. u 14:24

PREDSEDNIK Argentine Havijer Milej srdačno se zagrlio sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom, dan nakon što se sastao sa zvaničnicima administracije Džozefa Bajdena u Buenos Ajresu.

СУСРЕТ О КОМЕ СВИ ПРИЧАЈУ: Срдачан загрљај Трампа и Милеија, сви се питају шта ли се крије иза оваквог поздрава (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tramp i Milej bili su glavni govornici na godišnjoj Konzervativnoj političkoj konferenciji (CPAC) u subotu, nedaleko od Vašingtona.

Tokom susreta iza govornice, na snimku koji je napravio član Trampovog izbornog štaba, Milej je uzviknuo "predsedniče!" i prišao Trampu, srdačno ga zagrlio, nakon čega su se fotografisali, preneo je AP.

Milej je preuzeo predsedničku funkciju u decembru nakon što je vodio kampanju inspirisanu Trampom, sa sloganom "Načinimo Argentinu velikom ponovo" (MAGA), nalik Trampovom pokretu - "Načinimo Ameriku velikom ponovo" (MAGA).

Na snimku se čuje Tramp kako kaže Mileju: "Načinite Argentinu velikom ponovo", na šta je Milej odgovorio "Živela sloboda".

Milej je izrazio nadu da će se Tramp, za koga se očekuje da će pobediti na unutarstranačkim izborima za predsedničku nominaciju, vratiti u Belu kuću, dok je Tramp nazvao argentinskog lidera "džentlmenom".

On je jedan u nizu stranih političara na CPAC-u koji su izgovorili slične stavove kao Tramp, po pitanju migracija i navodne pretnje od socijalizma, prenosi Informer.

BONUS VIDEO: EMOTIVAN SUSRET NAKON ZAROBLjENIŠTVA: Izraelsku decu koju je oslobodio Hamas dočekao njihov pas

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)