EMOTIVNI KRALJ ČARLS TREĆI: Poruke podrške dovele su me do suza

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

22. 02. 2024. u 00:55

BRITANSKI monarh Čarls Treći rekao je danas tokom sastanka sa premijerom Rišijem Sunakom da su ga dovele do suza poruke podrške koje primio nakon što mu je dijagnostikovano maligno oboljenje.

ЕМОТИВНИ КРАЉ ЧАРЛС ТРЕЋИ: Поруке подршке довеле су ме до суза

Foto: Tanjug/AP photo

-Primio sam toliko divnih poruka i želja za oporavak koje su me dovele do suza, rekao je Čarls tokom svog redovnog nedeljnog sastanka sa britanskim premijerom, prenosi Rojters.

Ranije ovoga meseca iz kraljevske palate je saopšteno da je kralju Čarlsu Treći (75), nakon nepunih 18 meseci na tronu Velike Britanije, dijagnostikovano neodređeno kancerozno oboljenje.

Premijer Sunak mu je danas rekao da ima podršku svih Britanaca.

-Svi su uz vas, rekao premijer Sunak britanskom vladaru.

Kralj Čarls održava redovne, nedeljne sastanke sa premijerom Velike Britanije i povremeno dozvoljava medijima da kamerama zabeleže prve trenutke tih susreta.

Sastanak sa Sunakom koji je danas održan bio je prvi susret sa britanskim premijerom od kako je Čarlsu Treći dijagnostikovano maligno oboljenje.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)