"ZELENSKI SE SPREMA DA BEŽI U AMERIKU" Medvedčuk: Izdao je narod, zamenio ih za skupu vilu na Floridi

Novosti onlajn

18. 12. 2023. u 22:10

PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski planira da prebegne svojim gospodarima u SAD i to u velikoj meri objašnjava njegovo promovisanje američkih interesa – uvlačenje Ukrajine u vojni sukob sa Rusijom i odbijanje pregovora sa Moskvom, izjavio je bivši lider stranke „Opoziciona platforma – za život“ Viktor Medvedčuk koja je zabranjena u Ukrajini.

ЗЕЛЕНСКИ СЕ СПРЕМА ДА БЕЖИ У АМЕРИКУ Медведчук: Издао је народ, заменио их за скупу вилу на Флориди

Foto AP

Medvedčuk, koji sada predvodi pokret „Druga Ukrajina“, podseća da je nedavno saopšteno da su SAD razvile plan za zaštitu Zelenskog u skladu sa kojim će njegovoj porodici biti dodeljena vila na Floridi u vrednosti od 20 miliona dolara, kao i da će dobiti američko državljanstvo.

- Zelenski sprema plan bekstva iz Ukrajine, a to radi upravo u momentu kada postaje istrošen politički materijal. Rejting unutar zemlje pada, Zapad više ne želi da daje novca, nije potreban ni za rat ni za mir. Trebalo bi da se pozove na odgovornost. Međutim, radi plan B – Zelenskom njegovi gospodari obećavaju da će ga spasiti - piše Medvedčuk u kolumni na platformi „Smotrim.ru“.

Taj scenario, ističe Medvedčuk, daje „odgovor na pitanje zašto je Zelenski postao simbol rata, prešao na retoriku vojne rusofobične histerije i kategorički istupao protiv pregovora sa Rusijom“.

Medvedčuk dodaje da je vojni sukob sa Rusijom sumanuta avantura za bilo koju zemlju, pa zato nijedna država NATO ne pokušava da se umeša u konflikt.

- Ali Zelenski ne samo da se upustio u tu avanturu, nego je i aktivno promovisao u svim fazama. Zelenski je učinio sve da dođe do tog sukoba, a onda je uradio sve da se ne završi brzo - konstatuje on.

Sada je, prema njegovim rečima, jasno da je, gurajući Ukrajinu u rat, Zelenski imao garancije od SAD.

- Dakle, pošto je od naroda dobio vlast, izdao je te ljude, zamenio ih za skupu vilu na Floridi i američko državljanstvo za sebe i svoju porodicu - zaključio je Medvedčuk.

BONUS VIDEO:

KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

POGINUO MUŠKARAC: Automobilom se zakucao u ogradu Bele kuće, tajna služba hitno pokrenula istragu (VIDEO)