ŽIVOT POSVETILA LETENJU, PA TRAGIČNO SKONČALA U PADU AVIONA: Poznata jutjuberka par dana pre nesreće ostavila jezivu poruku (FOTO)

Novosti online

09. 12. 2023. u 08:41

DžENI Blejlok iz Noksvila stekla je sledbenike na Jutjubu prkazujući svoj život strastveng avijatičara i pilota. Sa svojim ocem Džejmsom, 7. decembra, 45-godišnja Jutjuberka izgubila je život u avionskoj nesreći u izolovanom delu države Tenesi u SAD.

ЖИВОТ ПОСВЕТИЛА ЛЕТЕЊУ, ПА ТРАГИЧНО СКОНЧАЛА У ПАДУ АВИОНА: Позната јутјуберка пар дана пре несреће оставила језиву поруку (ФОТО)

Foto: Printskrin/Instagram/865flygirl

Lokalna novinska agencija VKRN javila je da je avion viđen kako se spušta oko 11 sati po lokalnom vremenu. Prema FlightAvare-u, pao je pola sata pre nego što je trebalo da slete.

Njihova tela su pronađena izvan aviona, a avion je zahvatio plamen nakon što se srušio, iako je relativno brzo ugašen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Blalock (@865flygirl)

- Promatrači su videli kako se avion srušio - rekao je izvor, prenosi Knokajle Njuz Sentinel.

- Ovo je bilo u udaljenom delu okruga i udaljenom delu imanja, tako da je trebalo neko vreme da se stigne, preneli su mediji.

Blejlok je beležila svoj život u vazduhu i na zemlji na svom Jutjub kanalu, TNFligirl, gde je imala skoro 16.000 pratilaca.

Samo četiri dana pre smrti, ona je na Instagramu ponosno objavila fotografiju svoje letelice i najavila da će odleteti za nekoliko dana da se "preobrazi".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Blalock (@865flygirl)

Njen otac se pojavljuje u brojnim objavama na njenoj YouTube i Instagram stranici, preneo je Telegraf.

BONUS VIDEO: POTRAGA ZA TELIMA U RUŠEVINAMA KAN JUNISA: Lokalno stanovništvo izvlači mrtve i ranjene

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja