ZELENSKOG ĆE ZGNJEČITI KAO PAUKA KADA DOĐE VREME: Medvedev mu poručio - "Ugojio se na račun krvi i tela svojih saplemenika"

Novosti onlajn

29. 11. 2023. u 12:34

AMERIKANCI će nemilosrdno zgnječiti ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog kada se „naigraju“ sa njim, kao sa eksperimentalnim insektom, napisao je na Telegram kanalu zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

ЗЕЛЕНСКОГ ЋЕ ЗГЊЕЧИТИ КАО ПАУКА КАДА ДОЂЕ ВРЕМЕ: Медведев му поручио - Угојио се на рачун крви и тела својих саплеменика

Foto Tanjug/AP

- Američki entomolozi baš vole eksperimente na insektima. Njihova nacionalna zabava je da različite vrste paukova stave u teglu i da sa neskrivenim zadovoljstvom gledaju kako jedni druge jedu - napisao je on.

- Pre ili kasnije, posmatranje insekata postaje beskrajno dosadno. Onda se oni stavljaju na dijetu i prati se rast agresije artropoda. Tada ova mala otrovna stvorenja posebno agresivno bodu i proždiru svoju vrstu. Naravno, preživi onaj koji je smeliji, jači i deblji - naglasio je političar.

- A šta je sa ovim najvažnijim glavnim paukom, koji se ugojio na račun krvi i tela svojih saplemenika? Šta će biti sa njim, sa pobednikom? Ako entomolozi stave ulog na njega, naravno. On će na kraju ipak biti nemilosrdno zgnječen papučom kada se s njim entomolog naigra - objasnio je Medvedev, sumirajući post latinskim izrazom sic transit gloria mundi.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA: Više od 110 sati negativnog programa o predsedniku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSVOJ KARTE I BUDI DEO HUMANE MISIJE NA FESTU