AGENT CIA PROGNOZIRA KRAJ UKRAJINE: Ukoliko SAD ne pruže pomoć izdržaće do kraja godine

Novosti online

14. 11. 2023. u 17:16

BEZ pomoći SAD Ukrajina neće moći da izdrži ni do kraja godine, rekao je bivši agent CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal „Džadžing fridom“.

АГЕНТ ЦИА ПРОГНОЗИРА КРАЈ УКРАЈИНЕ: Уколико САД не пруже помоћ издржаће до краја године

Foto Tanjug/AP

-Ako SAD sada prekinu da finansiraju Ukrajinu ona će se naći u teškom položaju, teško da će izdržati do kraja godine, naveo je on i dodao da da se mogućnosti Ukrajine da pobedi u sukobu stalno smanjuju pre svega zbog ogromnih gubitaka u ljudstvu.

Pored toga, američka podrška je smanjena zbog eskalacije na Bliskom istoku.

Za to vreme, Moskva raspolaže velikim rezervama i dominira po pitanju vatrene moći. Kao rezultat toga, ruska vojska nastavlja da napreduje, a ukrajinske snage nemaju čime da odgovore.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar