UKRAJINSKI GENERAL: Potreban nam je Šarl de Gol, predsednik koji će pobediti korupciju, i znam ko bi to mogao da bude

Novosti online

13. 11. 2023. u 07:10

UKRAJINI je potreban predsednik sa iskustvom generala francuske vojske Šarla de Gola, koji će pobediti korupciju, a to bi mogao da bude glavnokomandujući ukrajinskih trupa Valerij Zalužnij, izjavio je general-major Oružanih snaga Ukrajine Dmitrij Marčenko.

УКРАЈИНСКИ ГЕНЕРАЛ: Потребан нам је Шарл де Гол, председник који ће победити корупцију, и знам ко би то могао да буде

Foto Tanjug/AP

- Potreban nam je predsednik koji bi imao iskustvo Šarla de Gola i koji bi mogao da pobedi korupciju u zemlji. Najuspešniji kandidat za tu funkciju je Zalužnij, kazao je Marčenko za "Kanal 5".

Ukrajinski general je napomenuo da bi veoma voleo da glavnokomandujući ukrajinskih trupa bude nominovan za predsednika i izrazio želju da sa njim radi u istom timu.

Foto: Profimedia

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je ranije da trenutno nije vreme za izbore u toj zemlji, već da bi država trebalo da se "koncentriše na borbu protiv okupatora".

- Svi razumemo da je ratno vreme, ima mnogo izazova. Apsolutno je neodgovorno tako olako plasirati pitanje izbora među narod - objasnio je Zelenski.

(rt.rs)

BONUS VIDEO - RUSKA PACIFIČKA FLOTA: Izvođenje vežbe odbrane Severnog morskog puta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove