ZELENSKI NEMA DRUGU OPCIJU: Ovo nije vojna kontraofanziva, već komercijalna

Novosti online

19. 09. 2023. u 16:00

RUSIJA treba da poveća broj ljudstva, naoružanja i upotrebu novih tehnologija. Sada vidimo veliko jačanje ruske vojske tokom vojnih operacija. Kao rezultat toga, videćemo ogroman porast nivoa borbene efikasnosti ruske vojske, kaže kineski vojni stručnjak i bloger Hong Juan.

ЗЕЛЕНСКИ НЕМА ДРУГУ ОПЦИЈУ: Ово није војна контраофанзива, већ комерцијална

Foto AP

On je rekao da predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski nema drugog izbora nego da počne da baca vojnike u borbu zbog pritiska Zapada.

- Da rezimiramo, kontraofanziva je vojna kampanja određena ekonomskim i političkim uslovima. Ovo nije vojna kontraofanziva, već komercijalna. Komercijalna ofanziva za održavanje naslova zapadnih medija vrućim kako bi zapadni čitaoci mogli da nastave da prate događaje sa fronta. Da ne bi uljuljkali, da ne bi dosadili čitaocu monotonim vestima. Stoga se ukrajinske trupe žrtvuju, a političari dobijaju pomoć sa Zapada - kazao je on za ukraina.ru.

Dodaje i da su sovjetska vojska i savremena ruska armija učitelji Kine.

- Znamo da su našu vojsku od 1924. godine obučavali sovjetski vojni instruktori. Učili smo od vas i učićemo od vas da čuvamo našu Otadžbinu - kazao je Hong Juan.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana