UBI GA PLASTIČNI FRIŽIDER: Osumnjičeni poginuo kada ga je policajac gađao napravom

Tanjug

24. 08. 2023. u 22:39

MUŠKARAC star 30 godina koji je pokušao da pobegne kada je policija pokušala da ga uhapsi zbog prodavanja narkotika poginuo je nakon što je policajac na njega bacio plastični frižider u pokušaju da ga zaustavi.

УБИ ГА ПЛАСТИЧНИ ФРИЖИДЕР: Осумњичени погинуо када га је полицајац гађао направом

Foto: Tanjug

Muškarac je na motorciklu pokušao da pobegne, nakon čega je policajac podigao plastični frižider i bacio ga na glavu muškarca iz neposredne blizine, prenosi AP.

Nakon toga, vozač motorcikla izgubio je kontrolu i udario u obližnje drvo, posle čega je pokušao da pobegne pešice, ali je proglašen mrtvim nekoliko minuta nakon incidenta.

Policija je pokušala da ga uhapsi zbog sumnje da je prodavao drogu, u takozvanoj operaciji "kupovina i razotkrivanje".

Kancelarija državnog tužioca Njujorka Leticije Džejms, koja ima nadležnost da istražuje smrtne slučajeve u koje je uključena policija, vodi istragu, a njujorška policija je saopštila da sarađuje.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici