KOKAIN IZ BAJDENOVOG OKRUŽENJA: Tvrdi se da problematični sin predsednika Hanter nije vlasnik droge

A. V. V.

10. 08. 2023. u 13:28

VREĆICA sa kokainom pronađena u Zapadnom krilu Bele kuće prošlog meseca navodno je pripadala nekome iz okruženja porodice Bajden, objavio je magazin "Vojnik sudbine", pozivajući se na neimenovane izvore iz službi bezbednosti. Iako je istraga zbog nedostatka fizičkih dokaza zatvorena, nadležni organi su mogli da otkriju ko je osoba kojoj je plastična kesica sa zabranjenom supstancom "ispala iz džepa", navodi list.

КОКАИН ИЗ БАЈДЕНОВОГ ОКРУЖЕЊА: Тврди се да проблематични син председника Хантер није власник дроге

Tanjug

- Ako želite ime, pitajte Džozefa Bajdena. On zna o kome je reč - rekao je jedan od izvora za magazin.

Prema drugim izvoru, reč je o nekome u orbiti porodice Bajden, ali to nije kontroverzni sin američkog predsednika Hanter, za koga se spekulisalo da je vlasnik vrećice, s obzirom na to da je poznato da je bio na odvikavanju od droge.

Portparol tajne službe Entoni Guljelmi rekao je za "Njujork post" da su navodi o vrećici sa kokainom "lažni".

- Naša istraga nije mogla da dovede do osumnjičenog i nije bilo vidljivih otisaka prstiju ili DNK koji bi se mogli izvući iz kesice - rekao je on.

Prošlog meseca istraga o vrećici sa kokainom pronađenom u blizini ulaza u Zapadno krilo, kroz koje posetioci Bele kuće prolaze na putu do drugih prostorija, zvanično je okončana i objavljeno je da osumnjičeni nije otkriven. Istražitelji, takođe, nisu mogli da identifikuju trenutak kada je kesica ostavljena u kabini, blizu ulaza na donjem nivou gde je otkrivena.

Brzina istrage i njeni rezultati izazvali su čuđenje:

- Pitam se odakle je došao taj kokain, šta se desilo? To je bila najbrža istraga koju sam ikada video - komentarisao je bivši stanar Bele kuće Donald Tramp.

"Njujork post" podseća da je tajna služba prošle godine takođe otkrila i tragove marihuane u Beloj kući.

Džo otkrio "deveto svetsko čudo"

POSLEDNjI gaf američkog predsednika Džozefa Bajdena dogodio se kada je netačno naveo da je Veliki kanjon jedno od devet svetskih čuda, kojih inače ima sedam.

- Narode, nije hiperbola sugerisati da ne postoji nacionalno blago koje je veće od Velikog kanjona. Veliki kanjon, jedno od devet čuda na Zemlji, svetskih čuda, bukvalno. Razmislite o tome. Znate, to je neverovatno. Trajni simbol Amerike za ceo svet - rekao je on na aerodromu Red But u Arizoni, nedaleko od Velikog kanjona, u govoru koji se fokusirao na klimatski plan njegove administracije i napore za očuvanje tog mesta.

Veliki kanjon nije uključen u listu sedam čuda novog sveta, ali je među sedam čuda prirode, uglavnom u Sjedinjenim Državama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)