ZA PET DANA: Platforma Treds ima više od 100 miliona korisnika

Tanjug

10. 07. 2023. u 15:09

NOVA platforma Treds kompanije Meta je za nepunih pet dana stekla preko 100 miliona korisnika.

ЗА ПЕТ ДАНА: Платформа Тредс има више од 100 милиона корисника

FOTO: Tanjug/AP

Aplikacija je pokrenuta u sredu, a prema navodima šefa Mete Marka Zakerberga je ova aplikacija za sedam sati imala već 10 miliona korisnika, prenosi BBC.

Za manje od 48 sati od pokretanja je ova platforma imala 70 miliona korisnika.

Vlasnik Tvitera Ilon Mask je danas označio Zakerberga za "slabića" , a prethodno je povodom pokretanja Tredsa rekao da je "konkurencija u redu, varanje nije", preneo je Gardijan.

Tviter je ranije zapretio da će tužiti vlasnika Fejsbuka Marka Zakerberga i kompaniju Meta zbog osnivanja nove platforme.

- Zahtevamo da Meta odmah preduzme korake i prestane da koristi Tviterove poslovne tajne ili druge visoko poverljive informacije - naveo je Tviter.

Zakerberg je ranije naveo da želi da ''ljubaznost'' bude glavna prednost Tredsa, pozivajući se na zabrinutost da je rivalska platforma Tviter, koja ima više od 250 miliona korisnika, postala previše neprijateljska za pojedince.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!