BLUMBERG: "Princ Hari planirao podkast sa Putinom, Trampom i papom Franjom o njihovom detinjstvu"

Đ.G.

24. 06. 2023. u 16:06

DOK je kraljevska porodica navodno kupovala ovu ideju višestrukim producentima i produkcijskim kućama u SAD, članovi njegovog produkcijskog tima za podkast rekli su da su izrazili zabrinutost oko praktičnosti obezbeđivanja intervjua sa željenim VIP osobama, koje nisu poznate po tome što javno govore o svom detinjstvu, ili zaista mnogo toga o njihovom ličnom životu.

БЛУМБЕРГ: Принц Хари планирао подкаст са Путином, Трампом и папом Фрањом о њиховом детињству

Foto: AP

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, rekao je da želi da intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina – kao i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa i generalnog direktora Fejsbuka Marka Zakerberga – za podkast o traumi i vaspitanju iz detinjstva, izvestio je Blumberg u četvrtak. 

Serija bi sadržala dugačke intervjue sa ovim „kontroverznim“ ličnostima, ispitujući kako su događaji u njihovom detinjstvu oblikovali odrasle koje su na kraju postali, reklo je nekoliko insajderskih izvora za novinsku kuću. 

Vojvoda je takođe razmišljao o pokretanju podkasta usredsređenog na očinstvo, i drugog o „glavnim društvenim razgovorima“ kao što su klimatske promene i religija. Želeo je da dovede papu Franju kao gosta u emisiji o religiji, rekli su izvori za Blumberg.

Nijedna od ideja za podkast princa Harija nikada nije stigla u studio za snimanje. Dok je najava u decembru 2020. o partnerstvu između giganta za strimovanje Spotify-a i Archewell Audio-a, kompanije za podkaste koju je princ Hari osnovao sa svojom suprugom Megan Markl, obećala „ podkaste koji će inspirisati“, inicijativa je na kraju donela samo jednu sezonu jedne serije, Markl 'Arhetipovi' .

Par je potpisao višegodišnji ugovor za „proizvodnju podkasta i emisija“, za koji se procenjuje da vredi oko 15,5 miliona funti (20 miliona dolara), nedugo nakon njihovog javnog izlaska iz kraljevske porodice, kada je njihova popularnost i dalje bila velika. Od tada, Markleovo rangiranje naklonosti je palo na -47, najniže od kada je YouGov počeo da ga prati 2017., preneo je RT. 

BONUS VIDEO: VESELO NA ULICAMA PARIZA - Obeležava se Dan muzike širom grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!