RAT u Ukrajini danas je ušao u 468. dan. Deo Kahovske hidroelektrane porušen je tokom noći u napadu za koji Kijev i Moskva optužuju jedni druge. Šef proruske vlade Hersonske oblasti Andrej Aleksejenko rekao je da nema opasnosti po živote ljudi, ali da su spremni autobusi za evakuaciju. Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski za napad je optužio "ruske teroriste"

HoX

06.06.2023. 08:26

Како Зеленко јавља Руси начисто полудели. Не знају више где пуцају. Држе нуклеарку запоржје и упорно је гранатирају сад и брану коју су држали сришили. Имају изгледа вишак муниције па дај мало и по својима да рокамо

Čika Velja

06.06.2023. 08:56

Čekamo da "neko" pogodi nuklearnu elektranu,a Zelenski uputi iste reči svetu kao i u ovom slučaju...sa dodatkom,da radi mira u svetu,Rusija ne sme da postoji!!!

Prele

06.06.2023. 09:27

Covjek koji se poigrao sa ratom i sad kao bitno, ko je branu unistio.Unistio je ovaj ili onaj, kriv si TI BOLESNI MANIJACE.Tebe treba razapeti jer nista nisti dobro ostavio ni Ukrajinskom, ni Ruskom a ni ostatku svijeta, osim patnje, razaranja, ubijanja i protjerivanja. Bog ce se potruditi da te stigne prava kazna za bezdusnost i mrznju koju si u cijelom svijetu napravio. Po dobru te niko pamtiti nece, osim onog malog psica kojeg si odlikovao medaljom za hrabrost.Koja mizerija i koje nezrelo deriste vodi Ukrajinu.

walter pravicek

06.06.2023. 11:37

KRIM poluostrvo dobija vodu koja se sakuplja iz brane Kahovske elektrane. KOJI BI TO BIO RUS, GLUP,DA UNIŠTI BRANO,A OSTADE BEZ VODE?Zelenski u stilu amaterskog glumca odmad dade izjavu.Manipuliše celim svetom,političkim ljudima,koji više ni u državama iz kojih su pošli"na posao"u Brisel nemaju ni poštovanja,ni podrške,ali sada NE SMIJU okrenuti leđa komedijantu.

BG

06.06.2023. 13:36

Kako je zelenko brže bolje pokrenuo propagandu sa svojim zapadnim prijateljima,to najbolje i znaju da rade,to valjda zna celi svet ,ko je br 1 u propagandi.Zašto bi rusi digli branu u vazduh,nikakvog osnova oni nisu imali,Krim se iz tog rezervoara napaja vodom.Ovaj režim u Kijevu je najveće zlo danas na planeti a toga će mnogi biti svesni kad se ova katastrofa od rata završi.

walter pravicek

06.06.2023. 14:16

Za posetu u Kahovskoj elektrani treba JAK TIM:Ursula(ili Rose),Mišel,stari Žozef,Stoltenberg,pa i ministar vanjskih poslova Amera Blinken,obavezno Makron,te Šolc,mali amaterski glumac Zelenski,kako bi utvrdili stanje brane,pronašli eksploziv,ili Ruski ili iz inostranstva.

naravno

06.06.2023. 14:32

Jest, Rusi su digli u vazduh Sverni tok, pa su tako nastavili i digli ovu branu, da malo potope svoja utvrdjenja koja su gradii duz Dnjepra, a i sta ce Krimu vodosnabdevanje...

Ljubica

06.06.2023. 15:38

Mogu samo da kažem jadan narod, strašno je da njihovi životi očigledno nikom nisu važni.Svi se trenutno ponašaju, kao da je u pitanju video igrica.

walter pravicek

07.06.2023. 07:01

Podsetim na Severni tok1 i 2,kada su bili odmah po eksplozije pod morem krivi Rusi.Za branu takođe.E sada je na redu nuklearka.Jer Ukrajinci u Kijevu su u PANICI.Ako ne pomognu brigade u kontraofenzivi,(baš ovih dana su Rusi uništili za brigadu Ukrajinski"boraca"i plačenika.),te ni arogantan samogovor Kulebe o dovoljno oružja,onda je to znak,da moraju nešto uraditi,jer tako ili drugčije istočni dio Ukrajine jeste i ostače Ruski.Pa ako,onda neka bude gol,uništen.Na Krimu ne mogu ništa uraditi,brodiva nemaju,avioni stižu kada bidu šiloti spremni,tenkovi idu do đavola,isto prevozna vozila za pešadiju(i onaj Slovenski dar,starih vozila),a pešadinci sve malo obučeni.