POGLEDAJTE - ČOVEK PREŽIVEO PAD SA 19. SPRATA: Otresao prašinu sa ramena i otišao pevajući u bolnicu (VIDEO)

P. Z. S. / sputniknews.com

04. 04. 2023. u 19:10

RUSKI istražni komitet istražuje okolnosti incidenta, rekao je portparol za Sputnjik.

ПОГЛЕДАЈТЕ - ЧОВЕК ПРЕЖИВЕО ПАД СА 19. СПРАТА: Отресао прашину са рамена и отишао певајући у болницу (ВИДЕО)

Foto printskrin tviter @Shman58


Muškarac u ruskom gradu Voronježu pao je sa 19. sprata pravo na krov nečijeg automobila parkiranog ispod, razbio ga, a zatim je jednostavno ustao i otišao do vozila hitne pomoći koje je stiglo na lice mesta, rekli su za Sputnjik lokalne službe za vanredne situacije.

Na mreži se pojavio video sa detaljima o čudesnom preživljavanju. Na snimku se vidi kako hitne službe pomažu čoveku da izađe iz olupine automobila Nissan X-Trail; nakon što je ustao, obrisao je komadiće stakla pre nego što je krenuo u hitnu pomoć jer je, generalno, čovek izgledao dobro za osobu koja je preživela pad od 60 metara na zemlju.

Povređenom muškarcu je, međutim, bila potrebna medicinska pomoć, pa je prebačen u bolnicu. Prema izjavama svedoka objavljenim na društvenim mrežama, preživeli je čak mogao da peva na putu do medicinske ustanove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom