VOJNI savez Moskve i Pekinga stvorio bi rizike za Sjedinjene Američke Države, izjavio je šef Komiteta načelnika štabova Pentagona Mark Mili.

Komentari (8)

Kole

02.04.2023. 09:42

Pa naravno! Vi kukavice vodite ratove jedino protiv malih, i to sa sve saveznicima. Ali eto pre 24 god. jedan mali prkosni narod vam pokazao zube!

Kmee

02.04.2023. 10:01

". на Западу су „одрасли са идејом слободне воље..."! Tačno! Kad je u pitanju reka, živa ograda, prava kupaca, saobraćaj. Tu se zaista vodi računa o mišljenju stanovnika.Svaka čast! Kada su u pitanju stvari od državne važnosti o tome narod u Am. nema pojma jer je to, osim 1 minutnog brifinga na tv, u nekoj drugoj sferi odlučivanja. To mi iz Evrope vidimo ali se iz Amerike to ne vidi jer je sve podredjeno lokalnim temama. Uostalom, ljude uglavnom nije briga na koga pucaju njihovi "momci". Sigurno na neke loše momke! Mora da su zaslužili.

walter pravicek

02.04.2023. 10:29

OVAJ DAN ZA UDRUŽENJE KINE I RUSIJE NA ODBRAMBENIM PITANJIMA JE VEČ TU.IMAJO PREKO GLAVE HIPOKRATIJE AMERA,ENGLEZA,SLUGU IZ EU I OSTALIH.I DA SE ZNA OVI DVE VELIKI DRŽAVI NISTA SAMI,IMA NJIH JOŠ PUNO,KOJI NE SLUŠAJU NI CIA,NI BAJDENA,NITI NJIH NE BRINE AMERIČKA NACIONALNA SIGURNOST.

buki

02.04.2023. 11:06

SAD je u vojnom savezu sa preko 30 država, a brine se što bi Rusija mogla da stupi u vojni savez sa jednom Kinom??? Valjda će jednom doći kraj i toj američkoj bahatosti, prepotentnosti i licemerju, pa da svane svim pravdoljubivim narodima sveta. S' verom u Putina!

Boza Pub

02.04.2023. 12:05

Kada Amerikanci kazu da je neki savez ili drzava " izazov Americi" to znaci da je izazov njihovom maltretiranju, izivljavanju i sikaniranju cele planete. Ko Amerikance " izaziva", taj je na strani dobra.