TORNADO PROTUTNJAO FRANCUSKOM: Drvo ubilo mladića

Goran Čvorović - Od stalnog dopisnika Novosti PARIZ

31. 03. 2023. u 16:58

NENAJAVLjEN, tornado je u petak ujutro protutnjao mestom Sen Žan De Sov sa 1.400 stanovnika u departmanu Vijen nedaleko od Patjea u zapadnoj Francuskoj i naneo veliku materijalnu štetu.

ТОРНАДО ПРОТУТЊАО ФРАНЦУСКОМ: Дрво убило младића

Printskrin La Nuvel Repiblik

Tri minuta pre deset sati ujutro, bez oblaka na nebu, odjednom se pojavio tornado koji je nosio sve pred sobom. Snažni vetar duvao je svega petnaestak sekundi, ali je to bilo dovoljno da počupa stabla, odnese krovove i ruši sve pred sobom.

Sve se događalo u pijačnom danu, a građani kažu da su u prvom trenutku pomislili da im avion leti nisko nad glavama, pre nego što su shvatili o čemu se radi.

Srećom, u ovom mestu niko nije povređen. Ali, u departmanu Vož, na istoku zemlje, oluja "Matis" iščupala je u petak drvo koje je palo na devetnaestogodišnjeg mladića i usmrtilo ga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!